Daniel Wellington horloges

Het toonbeeld van verfijning

De horloges van Daniel Wellington zijn dusdanig stijlvol en elegant dat ze door zowel vrouwen als mannen gedragen kunnen worden, ongeacht de gelegenheid of dresscode. De horloges kenmerken zich door hun dunne kasten, subtiele banden en Scandinavische identiteit. Door de minimalistische uitstraling hebben de horloges een zeer elegant uiterlijk, ze schreeuwen niet om aandacht maar vallen juist op door hun eenvoudige en strakke vormgeving.
 

Typisch Britse horloges

De banden van ieder Daniel Wellington horloge zijn het toonbeeld van verfijning. Het typisch Britse thema zijn de gekleurde banden gebaseerd op gekleurde Nato-banden, welke door Daniel Wellington altijd aan het horloge werden gedragen. De combinatie van band en kast bezorgen de horloges een klassieke en tevens tijdloze uitstraling. De wijzerplaten zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld, zodat zij perfect samengaan met de dunne gekleurde NATO- en klassiek lederen bandjes. Aangezien alle bandjes onderling verwisselbaar zijn, beslist u zelf welk horloge u op welke dag van de week draagt.
 

Een horloge waarmee u gezien kan worden

Het maakt niet uit voor welke gelegenheid u een Daniel Wellington horloge draagt, de horloges zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Of dit nu is tijdens een chic diner, actief sporten op de tennisbaan of genieten van een zonnige dag op het strand, met een Daniel Wellington horloge bent u altijd in goed gezelschap.

Kom eens langs in onze winkel >

Populaire merken: